یک سوم پیمانه شکر، نصف پیمانه پوره توت فرنگی و نصف قاشق چایخوری نمک را به پانصد گرم ماست خامهای یا پرچرب اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس آن را در یک ظرف متوسط ریخته و در یخچال بگذارید تا دمایش به هفت درجه سانتیگراد برسد.
حالا ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و با همزن دستی آن را برای ۱۰ دقیقه هم بزنید. در این مرحله ماست را در یک ظرف در بسته بریزید و برای یخ زدن در فریزر بگذراید. بعد از حدود یک ساعت، بستنی ماستی شما آماده میشود و میتوانید آن را با اسکوپ سرو کنید.
.
منابع :
.https://kalleh.com