توپک کیک هویج (طرز تهیه)

مواد لازم برای تهیه این غذا:

◉ خرمای خشک بدون هسته  3/4 پیمانه

◉ کشمش  1/2 پیمانه

◉ پودر نارگیل  1 و 3/4 پیمانه

◉ هویج رنده شده  1 عدد

◉ ادویه جوز هندی  1 قاشق چایخوری

◉ دارچین  1 قاشق چایخوری

.

مرحله اول

خرماها را داخل کاسه ای بریزید. مقداری آب جوش روی آن ها بریزید و اجازه دهید نرم شوند. سپس آن ها را از آب درآورید و به غذاساز منتقل کنید. هویج، پودر نارگیل، ادویه ها و کشمش را نیز اضافه کرده و غذاساز را روشن کنید.

مرحله دوم

بعد از دو یا سه دقیقه، وقتی مواد خوب مخلوط شد، غذاساز را خاموش کنید. مخلوط را حدود 15 دقیقه داخل یخچال بگذارید. وقتی مواد کمی سفت شد، مخلوط را خارج کنید. مقداری از مخلوط جدا کنید و به کمک دست آن را به شکل یک گلوله کوچک درآورید. با بقیه مخلوط نیز به همین ترتیب توپک های کوچک تهیه کنید. برای تزیین این غذای کودک، میتوانید توپک ها را در مقداری پودرنارگیل بغلتانید. همچنین این غذا را میتوانید فریز کرده و در وعده های بعد نیز سرو کنید.

.
منابع :
.https://irancook.ir

توپک کیک هویج (طرز تهیه)