ساندویچ رنگین کمانی (طرز تهیه)

مواد لازم برای تهیه این ساندویچ:

◉ هویج خرد شده  3 عدد

◉ سیب زمینی خرد شده  2 عدد

◉ پنیر خامه ای  500 گرم

◉ لبوی پخته شده  2 عدد

◉ نخود فرنگی پخته شده فریز شده  300 گرم

◉ آووکادو  2 عدد

◉ نان سفید ساندویچی  1 عدد

.

مرحله اول

هویج ها و سیب زمینی های خرد شده را داخل قابلمه ای ریخته همراه با مقداری آب، آب پز کنید تا نرم شوند. وقتی نرم شدند، از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شوند.

مرحله دوم

پنیرخامه ای را به سه قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را داخل ظرفی جدا بریزید. لبوهای پخته شده را همراه با مقداری کمی آب پوره کنید. پوره حاصل را به یکی از ظرفهای حاوی پنیر خامه ای اضافه کنید و مخلوط کنید. به کمک گوشتکوب نخود فرنگی را با آووکادو ها له کرده و آن ها را نیز پره کنید. پوره حاصل را به ظرف دوم پنیر خامه ای اضافه کنید و مخلوط کنید. سیب زمینی و هویج پخته شده را نیز با همدیگر بکوبید و پوره کنید. پوره آماده شده را به قسمت سوم پنیر خامه ای اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم

داخل نان ساندیچی را خالی کنید. آن را به سه قسمت تقسیم کنید. داخل هر قسمت را با یکی از این پوره ها پر کنید. ساندویچ را به قطعات مربعی تقسیم کرده و سرو کنید.

نوش جان.

.

نکته کلیدی تهیه ساندویچ رنگین کمانی:

◉ به جای پختن نخود فرنگی ها میتوانید از کنسرو آماده نخود فرنگی پخته استفاده کنید.

.
منابع :
.https://irancook.ir

ساندویچ رنگین کمانی (طرز تهیه)