لقمه مکزیکی (طرز تهیه)

مواد لازم برای تهیه این غذا

◉ نان گندم سبوس دار  کوچک  1 عدد

◉ برگ کاهو  2 عدد

◉ هویج رنده شده  ½ عدد

◉ فلفل دلمه قرمز خرد شده  ¼ عدد

◉ پنیر  20 گرم

.

طرز تهیه لقمه مکزیکی

برگ کاهوها را روی نان قرار دهید. پنیر، هویج و فلفل دلمه ای قرمز را روی برگ کاهوها قرار دهید و لقمه را بپیچید.

.

نکات کلیدی تهیه لقمه مکزیکی:

میتوانید برای خوشمزه تر شدن لقمه مکزیکی خود، 1/3 پیمانه از مرغ سرخ شده به جا مانده از غذاهای قبلی را به لقمه اضافه کنید. سپس مقداری کدوی سرخ شده و آووکادو له شده (اختیاری) و برگ اسفناج کوچک نیز به مواد اضافه کنید. سپس لقمه را بپیچید و سرو کنید.

.
منابع :
.

لقمه مکزیکی (طرز تهیه)