بیسکویت جو (طرز تهیه)

مواد لازم برای تهیه این بیسکویت:

◉ جو پرک  2 و 1/2 پیمانه

◉ کره  125 گرم

◉ شیره خرما  1/3 پیمانه

◉ آرد سلف رایزینگ  2/3 پیمانه

◉ کشمش  1 پیمانه

◉ تخم مرغ همزده  1 عدد

.

مرحله اول

فر را از قبل اب دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. جو پرک ها را کف یک سینی بریزید و داخل فر بگذارید. به مدت 10 دقیقه فرصت دهید تا جو پرک ها پخته شوند.

مرحله دوم

همزمان که جوپرک ها پخته میشوند، کره و شیره خرما را درون یک قابلمه کوپک حرارت دهید. اجازه دهید کره آب شود و با شیره مخلوط شود. وقتی کره کاملا با شیره مخوط شد، از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود.

مرحله سوم

جوپرک را به کاسه ای بزرگ منتقل کنید. آرد سلف رایزینگ و کشمش ها را نیز به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. تخم مرغ همزده را به مخلوط کره و شیره اضافه کرده و هم بزنید. سپس مخلوط حاصل را به مخلوط جوپرک و آرد و کشمش اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

کف دو سینی شیشه ای را با کاغذ روغنی خوب بپوشانید. مقدار یک الی دو قاشق غذاخوری از مخلوط برداشته و به آن فرم بیسکویتی دهید و در سینی قرار دهید. به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر با دمای 170 درجه بپزید. بعد از اینکه بیسکویت ها طلایی شد از فر خارج کنید. اجازه دهید بیسکویت ها خنک شوند و سرو کنید.

.

نکات کلیدی تهیه بیسکوییت جو

◉ بیسکویت ها را میتوانید در ظرفی در بسته در دمای اتاق به مدت حداکثر 1 هفته نگهداری کنید.

◉ میتوانید به جای کشمش از مویز یا برگه زردآلوهای خرد شده استفاده کنید.

.
منابع :
.https://irancook.ir

بیسکویت جو (طرز تهیه)